Am revenit

Mi-am adus aminte zilele astea de intrebarile pe care mi le puneam cand eram bolnav in legatura cu cei care isi faceau bloguri si subit nu mai scriau. credeam ca fie s-au vindecat si nu mai scriu, fie ca au murit.
Realizand ca n-am mai scris nici eu de o jumatate de an, mi-am propus sa dau de veste tuturor iar cu ocazia asta sa ma remobilizez si sa scriu in blog.

Trecand la subiect: sunt bine! iar pentru sceptici: „foarte bine!” intaresc pentru ca eu cand citeam ca „sunt bine” mi se parea insuficient, gandeam ca „sigur are simptome si ne ascunde, bine nu e suficient”, insa nu, la doi ani de cand am decis sa abadonez tratamentul alopat antibiotic chiar sunt bine.

N-am sa mai intru in polemici despre „de ce sunt bine” si carei metode i se datoreaza acest fapt pentru ca perioada prin care am trecut si prin care au trecut si trec o buna parte din cititorii blogului naste din nefericire discutii patimase a caror obiectivitate lasa de dorit chiar daca de-o parte sau alta se arunca linkuri si dovezi. dovezile si linkurile n-au vindecat pe nimeni pana una alta. Cel mai important e sa credeti ca indiferent de tratamentul pe care il urmati succesul va este garantat.

Cat despre planul pe care il am cu blogul pe viitor, desi nu am o imagine clara, mi-ar placea sa scriu mai multe despre vindecarea sufleteasca, despre psihoterapie, despre procesele psihice care ne imbolnavesc incet si sigur din punctul meu de vedere. e o tema care ma pasioneaza si e o tema care va fi din ce in ce mai prezenta intr-o lume care prin natura ei va impinge psihicul omului sa cedeze mult mai repede, mult mai rau si cu diverse consecinte care se vor reflecta in simptomatologia fizica si in boli categorisite incurabile.

Asta nu inseamna ca alimentatia sau sportul sau restul lucrurilor despre care am vorbit pana acum nu-s importante si n-ar trebui sa fie importante in viata oricui. doar ca despre asta s-a tot scris peste tot pe internet si nu e cazul sa devenim redundanti.

Ma consider si eu intr-un proces de redescoperire psihica si sufleteasca, un proces lung si greu de inteles sau de realizat, insa nu imposibil.

Voi scrie si despre munte, vechiul si in acelasi timp noul meu prieten, as vrea sa scriu si despre altele. doar sa am timp si sa ma adun…

Deci ca or fi fost cele zece luni de antibiotic sau ca o fi fost ce-am facut dupa aceea, putin conteaza. ce conteaza e ca boala m-a schimbat fundamental si ca desi cu suisuri si coborasuri in ultimii doi ani, viata mea s-a schimbat, in bine.

Voi?

54 comentarii la “Am revenit

  1. Salutari!

    Vesti minunate. Ma bucur foarte mult pentru tine. Sper sa isi revina si ceilalti care inca mai sufera, cu mila lui Dumnezeu.

    Doamne ajuta!

  2. Salutare prieteni!
    La nivelul de intelegere pe care il am in acest moment, cred ca nu exista vindecare in corpul fizic fara vindecare emotionala reala.
    Inca mai testez, citesc, ma documentez, invat si descopar tehnici noi, noi dedesubturi, noi niveluri si profunzimi.
    Vindecarea emotionala, energetica, spirituala se aseamana cu decojirea unei cepe – cu fiecare strat pe care il desfaci si il procesezi, observi ca mai este ceva dedesubt.
    Inca nu am ajuns la o concluzie finala, la o metoda magica, sigura si rapida care sa aduca vindecarea deplina, dar cand voi detine o perspectiva care sa fie cat de cat valida si aplicabila, va anunt.
    Toate bune!

  3. La mine s-a facut un an de la muscatura de capusa, si a trecut jumatate de an de la tratamente le cu doxiciclina si naturiste si sunt bine, intre timp m-am mutat peste ocean intr-o zona calda, stau mult afara la soare si asta simt ca ma umple de energie. Si baietelul este bine, motiv pentru care nu am mai facut niciun test de lyme de la cel de acum 6 luni care era negativ per ansamblu dar cu destule proteine specifice marite.
    Sper sa auzim numai vesti bune si sa fim cu totii sanatosi ! Pana la urmatoarea strigare ne traim viata cat mai frumos, fara cuvantul boala in minte!

  4. A urmat cineva protocolul Wyburn -Mason ? si daca da , ce rezultate a avut ? Teoretic este recomandat pentru artrita reumatoida si artrita Lyme.Multumesc anticipat.

    • Da eu, si pe timp lung! Nu-l recomand….. Nu recomand nici un medicament, sincer. Nu am mai intrat si nu am mai scris de ani pe bloguri si sincer mi-a fost mai bine. Nu trebuie sa o bagam prea mult in seama, boala, ca din musafir ajunge de-al casei si asta nu e de dorit.

  5. Buna ciobanasule.tocmai am primit rezultatul de la RMN si au gasit demielinizari bilaterale frontale de 5mm.dupa o vara frumoasa au reaparut simptomele.am si eu o rugaminte la cei care au un naturopat sau dr care sa trateze lyme ca as vrea si eu sa merg.Ma bucur ca te simti super bn as vrea sa aud asta de la mai multi.

  6. hana si eu cred ca boala e strigatul sufletului si legat de postare cred ca toate se leaga si ne imbolnavim sa schimbam ceva in noi pentru suflet si in viata de zi cu zi.eu de la muscatura din 2012 am ramas cu incheieturile foarte slabite si mai ales de la maini unde fac mai mult efort si ma doare mai tare incheietura mainii drepte unde mi s a si facut un chist sinovial plin cu lichid din ce am inteles ca e pe internet nu am fost la medic sa intreb si cand tin relaxata mana se mai dezumfla da se mareste din ce in ce mai mult cu trecerea timpului.legat de psihic uneori simti o imposibilitate de a ti trai propia viata si nu stii cum e mai bine si mai corect fata de tine si ceilalti sa o traiesti ca sa nu te afecteze nici pe tine nici pe ceilalti.ma bucur ca ai scris din nou 🙂 sanatate in minte, corp si suflet

  7. buna ziua! A urmat cineva tratamentul pe care la urmat doamna Lorena(febroarie2013) cu apa alcalina si venin de albine?Si cu ce rezulta? Dansa nu a raspuns la mail.
    multumesc anticipat!

    • Apa alcalina am luat eu destul de mult timp si.no coment.nu pot sa postez aici dar ma puteti contacta pe adresa de mail.tratament cu venin nu am facut deoarece nu am gasit undeva sa ma intzep ..

    • Referitor la apa alkalina te pot ajuta si eu.Am luat , o fac si in momentul de fata , si daca va pot ajuta cu mai multe informatii , ma puteti contacta pe mail.

        • Buna! Da e primul rmn si l am facut ca numai puteam de dureri de ochii si de cap care nu trec .acum mi au dat sa fac si la coloana pe 19 sunt programata.in rest nu prea mai am simptome insadurerie astea ma ucid.a mai avut cineva asa dureri??

          • Salut. Da am avut eu aceste simptome groaznice la debutul bolii in februarie 2012 dupacare am liat fara recomandare medicala ampicilina si oxacilin zece zile ….dupa au disparut dar am ramas cu floaters (niste paienjeni si puncte care s.au inmultit) in campul vizual. Eu stau in londra iar directia de sanatate numi recunoaste testele pozitive facute in ro si nici diagnosticul pus de medicii de la infectioase cluj. Diagnostic pus in noiembrie 2013 in baza WB , DFM si sutelor de simptome si diagnostice care le aveam in decurs de un an jumate. Mai nou de vreun an intre toate simptomele existente a aparut si fasait continuu in urechi…daca incordez maxilarul.. zgomotul se amplifica. A avut sau are careva asa ceva? Multumesc

  8. ” sunt bine! iar pentru sceptici: “foarte bine!””
    Inseamna ca ceva e in neregula… Asemeni antivirusului meu, te-as pastra mereu in carantina. Legat de planuri, mai bine i-ai lasa pe profesionisti sa scrie pe teme de psihoterapie, altminteri viitorul blog va fi o ciorba reincalzita, cu acelasi public care se suspecteaza de toate bolile lumii. Incearca sa iesi din acest cerc maniacal al introspectiei, in care numai ego-ul tau conteaza.

      • Ghita, esti foarte amuzant . Da` de unde aparusi tu p`aci taman acum in pragul ignatului ? Vii cumva din sferele inalte ale acelora care se suspecteaza de toate bolile pamantului sau te-a tocmit ciobanul consilier pe problema de interes national „imaginea numaiunaltblogului in lume ” ? Or care e interesul tau brusc pentru acest demers in blogosfera ?
        Las`ca ciorba reincalzita e foarte buna daca-i mai pui niste verdeata fresh cat despre urechiushe parlite , codita si sorici, nu servim, merci. Fie ele si date prin ativirus 🙂

      • Salut ciobanasule. Las ca nea Ghita asta nu stie cei suferinta cu lyme…se baga.ntre noi fara sa aibe ceva comun. Cred ca sigur are probleme psihice..exact ca unii dintre medicii care ma trimiteau la psihiatrie in urma simptomelor pe care le aveam. Eu personal ii categorizez niste oameni nesimtiti. Te stimez pentru acest blog care m.a ajutat foarte mult la greu impreuna cu toti cei care au contribuit. Multa Sanatate!

  9. Mă bucur la gândul că acest blog ar putea aduce iarăși împreună niște oameni care au trecut împreună printr-o perioadă grea și blogul le a fost uneori singurul sprijin.Da ar fi minunat ca nespecialiștii să-și dea cu părerea dacă asta poate ajuta Niciodată Costin nu a pretins a fi un specialist,nu a dat ca sigur nimic de pe blog, a fost corect și s-a implicat foarte mult .Costine, fă așa cum te îndeamnă inima Cei care am gasit sprijin pe blogul tău îți suntem recunoscători pentru efort. Ghiță în mod clar nu are o viață, altfel nu s-ar băga în seamă .Nu văd de ce l-ar băga și alții. Eu mă declar sănătoasă. Mă bucur pt toți cei care se simt bine. Ar fi frumos să mai strigi adunarea. Poate așa am afla vești și despre alții. Vă doresc sănătate și sărbători fericite tuturor!

  10. Sarbatori fericite !
    Sanatate avem cu totii, ne-ar mai lipsi putina zapada de Craciun si un Revelion haios. Anul care vine sa fie bogat in sanatate, iubire si , de ce nu, multi bani tuturor.
    2015 sa fie sarac in cheltuieli la intretinere, tva-uri, discursuri politice, furturi, etc…..
    Va imbratisez !

  11. Salutare tuturor . Un an fara simptopmele bolii Lyme. Si eu ma simt bine . Nu am mai luat nimic si nu ma plang de nimic . De multe ori ma gandesc cu mult respect la Costin care m-a ajutat foarte mult in acea perioada (2011)in care informatiile despre muscat de capuse erau f. putine . Blogul lui era efectiv ca un ghid pt. noi . Va doresc la toti sa va faceti bine si sa fiti increzatori in sansele voastre. La multi ani cu sanatate . !

    • Buna tuturor. Si eu am un istoric lyme cu debut din 2011 care sa agravat in 2012 si am experimentat sute de boli…mai ales unflamatorii si infectioase pana lamomentul de fata. As dorii sa.mi impartasesc experientele cu cineva similar…tinand cont ca in tot acest timp am incercat doua runde de abx..neterminate din cauza herx.urilor. Va doresc un an mai bun tuturor acestui blog. Va urmaresc de vreun an..sunteti minunati! Sanatate multa !

  12. Pt. Lucian. Pe mine m-a muscat in iunie 2011 si am fost la clinica de boli infectioase cluj sa-mi scoata capusa apoi mi-au dat 2 sapt. de Antibiotic si la 6 sapt am fost chemata pt analize , am fost si a iesit ca am 2 tulpini pt care m-au internat in spitalul din Cluj si mi-ai facut cefort 2 grame intravenos 21 zile si apoi toate simptomele au disparut si la 6 luni cand am fost la control mi-a dat inca 4 sapt de antibiotic si altceva nu am mai facut de atunci dar ma declar multumita de rezultatul celor 2 cure de antibiotice. Va doresc sanatate la toti si nu va lasati coplesiti de aceasta boala ca se poate trata cu succes.

  13. buna tuturor. un apelo la cine ar putea sa ma ajute. am nevoie urgent de minociclina si nu o pot lua de aici din anglia pentru ca nu.mi sunt tecunoscute. nici macar diagnosticul pus de medici din romania. platesc prin moneygram inclusiv pt transport. adresa mea de mail e johny200851-at-yahoo.co.uk numai bine!

  14. Ma bucur ca aflu vesti de la tine Cosmin si ca esti bine. Si eu ma simt foarte bine de 2 ani si pot sa-ti confirm ca psihicul are foarte mare importanta in tratarea unor suferinte fizice. Ma suparam cand anumiti medici ma indemnau sa reflect asupra problemelor emotionale, ma simteam jignita chiar, dar pot sa spun cu sinceritate ca focusarea pe schimbarea atitudinii mele, tratamentele naturiste, miscarea mi-au readus echilibrul si o stare de sanatate buna cat sa fiu un om normal. Cred ca o discutie cu Irina a declansat oarecum declik-ul si pentru asta ii multumesc. Va pup pe amandoi.

  15. Buna dragilor, verific foarte rar blogul (ca cei care se faceau bine pe vremea cand eram bolnava). Pentru cine nu-si mai aminteste: dupa 7 ani de simptome am urmat tratament cu abx-uri la greu (10 ture). Pentru ramasitele de simptome urmez si acum tratament antidepresiv. De un an si jumatate nu mai am niciun fel de probleme de sanatate. Nu renunt la antidepresiv de frica revenirii vreunui simptom. Aveam 42 de kg (163cm), acum am 58 de kg. Copii mei care si ei au iesit pozitivi la microscopie nu au urmat niciun tratament si sunt sanatosi tun.

  16. Si eu am luat antibiotice 8 luni de zile si dupa aceste 8 luni ma simteam mai rau decat la inceput. Am citit pe internet de protocolul Cowden (este un grup si pe facebook) pe care il folosesc multi din vest si mi-am zis sa incerc si eu. Eram foarte disperat. Acesta presupunea Samento, Banderol, Cumanda (eu an introdus si uleiul de oregano salbatic). Problema e ca la noi nu prea se gasea decat Samento pe site-ul nutramedix. Noroc de o prietena care mi-a spus de siteul iherb. La ei produsele naturale sunt la jumatate de pret cu tot cu TVA pe care il aplica astia la vama. Vezi de curiozitate vestitul cat’s claw 11.46 dolari 250 pastile.
    Vin in maxim o saptamana prin DHL. Si am inceput 2 luni samento (despre care se spune ca este de 1000 de ori mai puternic) 3picaturix3/3 zile, 5picaturix3/5zile, 7picaturix3/5zile si tot asa pana la 30 de picaturi de 2 ori pe zi. Apoi cu banderol, cumanda, ulei de oregano. Am avut mai multe herxuri decat cu toate antibioticile la unloc (si am luat cat pentru 10 vieti). Ideia este ca dupa 5 luni pot sa zic ca ma simt 90% bine. Simptome foarte rare si slaba intensitate.
    Puteti incerca. Pentru ce interesati daca introduceti la comanda finala codul KJT633
    va da o reducere de 5%.
    Apropo – alimentatia e foarte importanta. Fara dulciuri si alte prostii…
    Multa sanatate

  17. Dragi copii,
    Care dintre voi ma poate lamuri ?

    Pe ,,borelioza stiintifica’’ , in 18.noi.2012 , HBOT a spus : ,, NUMAI CA ceea ce medicii si cei care studiaza medicina ar trebui sa stie este faptul ca NICI O SPIROCHETA n-are ce cauta in singe. Adica daca cineva va explica ca DFM nu se foloseste deoarece nu stim ce spirocheta este aceea atunci vorbiti cu un geambas nu cu un medic sau cu cineva care a trecut prin UMF ca gisca prin apa. Corect insa este afirmatia ca acele bacterii vizualizate pot fi ARTEFACTE, adica resturi celulare si nu bacterii.’’

    In 18.noi.2012 , anka 27 a spus : ,, Ok, nu este normal sa existe spirochete, de orice fel ar fi ele, in sange.’’

    In 19.noi.2012 , HBOT a spus :,, Intreaga controversa pleaca de la diagnostic, adica daca te bazezi in diagnostic pe DFM (chiar si numai pentru orientarea testului WB) atunci constati ca aceste formatiuni dispar mult mai greu( DIN SANGE , NU ? – completarea mea ) decit am fi tentati sa credem ; INDIFERENT de cine are dreptate legat de durata tratamentrului sau tipul acestuia, borreliile de mai sus sint dpdv al medicinei moderne patogeni a caror prezenta in singe ( SPIROCHETE , NU ? – completarea mea ) poate declansa boli ‘’.

    Eu nu inteleg , au ce cauta in sange ‘’ spirochetele , sau nu ?

  18. Este clar ca…nimica nu este clar ! Daca te afli , ca mine , la ,, inceput de drum ” nu-ti ramane decat sa dai cu banu’ ( cap sau pajura ) ca sa alegi intre cei care spun ca ai si cei care spun ca nu ai !
    Si asta dupa ce ai citit acest forum ( cel mai de incredere ) si altele doua !

  19. Bacteriile,virusurile , parazitii sau orice alt fel de microorganism din singe cu caracter destructiv sau initiator de simptome,boli isi are originea in vaccinuri.Acestea au fost si sunt introdusi permanent,constant in corpul uman cu scopul de a va face sa deveniti un client permanent,un client pe viata ale produselor farmaceutice(asa zise medicamente) sau altfel spus un dependent al firmelor producatoare de medicamente !!Contract pe viata semnat de pe vremea copilariei(cu acordul parintilor) si avind parintii ca co semnatari!!!

  20. Salutare Costin si.mi cer scuze din nou de deranj. Eu am o istorie complexa referitor la boala mea. La de butul bolii (a inceput cu o durere crancena de cap si ochi exact acum 3 ani in feb)….dupa toate aberatiile medicilor de la urgente care.mi puneau diagnostic de deprssie…atac dd panica. Am fost suspicionat de cancer cu celule mici de un medic din Cluj. Dupa schimbarea modului de viata(vegan) am avut prescrise doua cure ..una anticancer(in urma unui marker NSE marit) si urmatoarea anti SM(mentionez ca.mi aparuse cateva puncte de demielinizare si WB pozitiv la infectioase cluj dupa un an)…prescrise dd dr Calin Marginean…Anul trecut am mai gasit la synevo un streptococ din gr B pozitiv in spermocultura deoarece aveam ititatie pete rosii pe gland tot de la inceputul bolii. Nu am reusit sa duc curele de abx pana la capat Vreo 2 ture anul trecut dupa care ulei d oregano capsule 25% iar acum din decembrie pana acum am facut una cu tavanic zi amoxi dupa pauza de o luna ca nu aveam doza completa de mino sa.ncep a doua tura iar acum ca am inceput de 7 zile mino cu tini…s.a declansat ceva acidifiant in tot organismului….incontinenta urinara si fecala groaznica..nu pot bea sau manca nimic fiindca ma trimite la Wc..durere groasnica de cap si coloana ma arde i  interior toate organele simt cum  circula prin vene acid. Ori s.a declansat o reactie autoimuna pe fond de stres prelungit(m.au suparat niste colegi) si vant puternic si rece aici la londra e cam umed mai tot timpul. Ori pt ca in cura cu : Ashwaganda, Andrographic,Yucca, B3, curcumin, oregano 85%picaturi, probiotice …am introdus wobenzym vazand multi spun ca mareste efectul abx urilor.si am bagat si artemisia doua pe zi.. tu ce crezi ai avut asa ceva stari sau e din cauza a abx combinate cu artemisia.? De ieri am oprit to si beau doar putina apa ca si asta ma trimite la wc. M.am simtit chiar foarte bine(fara simtome) exact pana sa ma ia frigul si supararea…am intrebat si medicul…astept sa.mi raspunda. Scuze ca am lungito cu mailul asta…chiar poti sa.l postezi poate a mai avut careva asa ceva. In speranta ca ma va ajuta cineva cu un raspuns Cu stima Jan.P

    • Am mai uitat sa mentionez ca din noiembrie si pana in timpul primei cure de abx am luat si spiro care cred ca si-a facut treaba. Nu stiu ce se intampla cu mine…o fi luato imunitatea razna de la prea multe suplimente( wobenzym, andrographis, ashwaganda, yucca, probiotice, oregano oil, curcumin, suc de varza rosie si morcov, am avut si L glutatione in lus dar sau terminat inainte de inceperea acestor 2 abx)

  21. Buna ziua!!Daca nu va deranjeaza as dori sa adaug un tratament pe care eu personal la-s numi unul de succes ,care functioneaza cu adevarat si e bazat in primul rand pe proprie experienta si apoi pe experienta altor persoane cunoscute sau apropiate de mine care ca si mine la randul lor au trecut prin prima faza de coctailurile formate din antibiotice combinate cu minime imbunatatiri.O adevarata pierdere de vreme as spune.Daca doriti sa incercati acest tratament atuncimai intai luati o pauza de 4 pana la 6 luni de ultima cura de antibiotice cu scopul de a acorda organismului sansa sa se recupereze dupa stresul cauzat de antibiotice. Daca as fi in locul celor suferinzi as-i incerca acesta noua abordare de fapt veche(dateaza de prin anii 1870) dar nu mediatizata sau folosita prea des si anume un tratament bazat pe grupul 5-notromidazoles(Metronidazol,Tinidazol,Clotrimazol,Nitromidazole,Ornidazol) combinat cu Alopurinol sau Furazolidon.Cocteilurile de antibiotic trebuie continuate pe termen indelungat si nu prea functioneaza din pacate decat in cazuri limitate .Daca cineva ar dori sa incerce acest tratament durata si cantitatile de tratament sunt cum urmeaza: Metronidazol sau Tinidazol sau oricare din cele 5-nitromoidazole aproximativ 1.5-2.0 g pe zi asa cum urmeaza :doua zile conscutive pe saptamana 2.0+2.0 si 5 zile off pe perioda de cel putin 2-3 luni si ciclul repetat in cazul in care mai sunt simptome combinat cu Alupurinol 100 mg de trei ori patru ori pe zi pe o perioda de pana la 7-10 zile continuu nu interminent ca Metronidazolul .As vrea sa mentionez ca Alupurinolul trebuie luat la inceputul tratamentului zilele mentionate.Dupa doua luni ,In cazul in care unele din simptome mai persista (dar cu siguranta intensitatea lor v- a fi mult redusa ) puteti introduce Furazolidonul a cite 100mg de patru ori pe zi pe o perioada de 10 pana la 30 de zile si apoi repetat inca o luna sau doua depinzind de rezultate .La sfarsitul acestor 2-3-4 luni o sa aveti niste surprize placute la care nici nu v-ati fi asteptat.As vrea sa adaug sau sa mentionez ca reactiile Herxheimer la inceputul tratamentuli vor fi destul de profunde dar nu va lasati ,indurati si o sa treceti peste partea ceam mai grea de la inceput si mai apoi aceste reactii o sa scada gradual in intensitate pe masaura ce va insanatositi.Va doresc mult noroc , perseverenta si vointa ca cu siguranta o sa aveti nevoie.

  22. Ce rol are Allopurinol-ul in combinatie cu antibioticul?Se ia numai 7-10 zile sau luni de zile alaturi de antibiotic?Pauza la Furazolidon de cat este?(spui ca se ia de 10 pana la 30 de zile si apoi se repeta inca o luna sau doua)

  23. Incercati-le si ve-ti foarte placut surprins.Alopurinol se i-a numai in primele 7-10 zile in combinatie cu Metronidazol sau Tinidazol sau oricare din grupul 5-Nitromidazoles dupa care se opreste si se continua numai cu Metronidazolul,Tinidazolul….Aceast combinatie ar trebui luata pe cel putin 2-3-4 luni depinzand de severitatea ,vechimea infectiei.

    Daca unele din simptome mai tot persista dupa primele 30 de zile cu Furazolidon,care depind in mare masura de vechimea, prezenta si raspandirea acestor micro organisme in corpul , organismul sau tesuturile dumneavoastra atunci mai luati inca o luna din acest medicament.Daca dupa a doua luna inca mai aveti anumite simptome minore puteti sa mai continuati inca o luna cu Furazolidon.In cazul in care la sfirsitul acestor trei luni tot mai aveti unele simptome inseamna ca unele dintre aceste micro organisme-paraziti-bacterii sau inchistat si va-si sfatui sa shimbati si sa incercati un alt medicament antiamoebic ca Rifampinul(Rifampicina) doza:2 X 300mg pe zi pe o perioda 30 de zile pana la trei luni depinzand de eficacitate sau o lata varianta este Yodoxin (Iodoquinol) 650mg de trei ori pe zi pe o perioda de pana la max.trei saptamani nu mai mult ,acest medicament antiamoebic este foarte toxic in aceste doze(nu sunt sigur ca Yodoxin se gaseste in Ramania ).Aceste tipuri de tratament sunt mult mai putin costisitore pentru pacient si mult mai promitatore,eficace decat curele repetate de cocteiluri de antibiotice costisitoare.In viziunea mea care are la baza in primul rand experienta mea si cercetarile mele neintrerupte de peste 9 ani majoritatea acestor microrganisme microscopice,parazitare traiesc in mare parte in tractul gastro-intestinal si in coloana vertebrala dar se pot raspandi si pot fi prezente atat in articulatii ,tesuturi si organe unde produc o multitudine de alte simptome suparatoare(denumite de lumea,stiinta medicala boli 🙂 ) si chiar stau la baza celor asa numite de 100 de boli autoimune..Cauza infectioasa ,parazitara a bolilor autoimune nu a fost recunoscuta oficial pana asitazi si nici nu cred ca v-a fi recunoscuta vreodata ,cel putin in viitorul apropiat din motive pe care le stim cu totii (beneficii finaciare ale firmelor producatoare de medicamente).Daca suferiti de multiple simptome neurologice sau de asa numite simptome pshiatrice(atacuri de panica,anxietate,depresie) sau simptome cognitive atunci posibilitatea ca acesti paraziti au ajuns dincolo de barierea cefalo-rahidiana este destul de ridicata (CNS Sistemul nervos central) mai pe intelesul tuturora in creier.Va continua…

  24. Salut Costel! Poti sa fii un pic mai explicit in ceea ce priveste tratamentul cu tinidazol?? niste scheme mai clare cu dozele zilnice ar fi de mare folos..In ce perioada a tratamentului se ia Furazolidon? Dupa ce perioada de la inceputul tratamentului se ia Furazolidonul? Ce ne poti spune despre dieta/alimentatie in timpul acestui tip de tratament si cat de mult influenteaza tipul de dieta refacerea organismului/sistemul digestiv?? Se pot lua probiotice pe timpul tratamentului si cum?? Acest tip de tratament poate trata infectiile cu bacterii/paraziti/fungi din zona maxilarului/dinti/masele cu infectii/sinus maxilar?
    Inca o intrebare pentru experienta personala a ta..daca acest tip de tratament cu Metronidazol/Tinidazol este eficient si trateaza si infectiile cu candida/fungi – forma levurilor( chisturile de fungi/candida) sau daca se mai poate adauga alt antimicotic eficient pe tanga Tinidazol?
    Multumesc anticipat!

Lasa un comentariu