Maraton Internation Cluj

Fuse si se duse si maratonul international Cluj. Prima editie. Bine organizata, zic eu. De altfel, cand vine vorba despre Ardeal, pretentiile mele sunt ceva mai crescute iar de fiecare data Ardealul reuseste sa se ridice la nivelul asteptarilor mele. Deh…doar Ardealu’i Fruncea!:)

 

Am inceput antrenamentul serios pentru proba de semi-maraton abia in jurul datei de 10 martie, alergarile mele din 2011 pana atunci totalizand in jur de…30 de km 🙂

Am incercat sa-mi impun un program de alergat care sa ma aduca in pragul unui rezultat de 1h45min. Program pe care l-am respectat mai mult sau mai putin…

La alergarea „lunga” , de 18 km in Herastrau, din urma cu doua saptamani am scos un timp destul de prost care m-a facut sa ma indoiesc de realismul „telului” meu pentru acest eveniment.

Totusi, in ciuda vantului „cainesc” care a tot batut in weekend in Cluj si a diferentei de nivel pe care s-a desfasurat cursa, am reusit sa scot un surprinzator 1h48min reusind astfel sa dobor timpul de 1h54min obtinut la maratonul din Bucuresti.

Felicitari organizatorilor si voluntarilor care au facut posibila desfasurarea acestui eveniment cu ocazia caruia am avut ocazia sa (re)gasesc Clujul in alergare mai frumos ca oricand!

Cursa de maraton a fost castigata de un etiopian (in imagine)

 

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s